Pirat 2008

Velkommen ombord!

Det er med stor glede jeg kan presentere årets tokt. I år kommer vi til å delta på en seilskutefestival i Frankrike og seiler store deler av strekningen med flere andre venneskuter, så her blir det mye å se på og mye som skjer. Vi vil også seile i helt nye farvann. Vi vil seile i Norge, Skottland, Irland, England og i Frankrike.

Ekte pirater på turToktene i år går først langs Norskekysten og Sørlandet før det dreier over til Inverness i Skottland. Derifra har vi et nytt tokt som går på kanalene og igjennom Loch Ness og ut i Irskesjøen der vi blant annet besøker Isle of man før vi avslutter i Dublin med å se oss rundt i byen. Tokt 3 vil starte med en rundtur i og rundt Dublin før vi setter kursen sørover mot Brest. På veien sørover er vi innom flere steder, deriblandt Lands End i England. I Brest som ligger i Frankrike blir vi noen dager etter endt tokt, da det vil komme til å koke i byen nettopp disse dagene da en av Europas største seilskutemiljøer samles til festival.

Seilskuta vi bruker i år er den samme fantastiske skuta vi benyttet i fjor. Tidligere har vi brukt båter som Havbraat, Loyal, Mathilde, Dyrafjeld og i år er det Dyrafjeld igjen vi skal bryne oss på.


Siden vi arrangerer tokt hele sommeren vil det bli mange deltakere og vi bruker derfor e-post og internettsiden til all informasjon. Du finner pakkeliste i menyen til venstre. Husk at du bare skal pakke i skipsekken som blir delt ut til de som ikke har. Dette for å hindre at vi får for mye med oss.

Du vil finne informasjon om hvert enkelt tokt i menyen til venstre. Vi håper dette vil gi en god oversikt til alle som skal være med å seile til sommeren. Se kartet nederst for toktoversikt.


Iskalde fakta for akterutseilte landkrabber:

Ekte Pirat 1

Ekte pirat 2

Ekte Pirat 3

Dato: 21. juni 08-28. juni 08
Alder: ca 18 - 30 år

Dato: 28. juni 08-5. juli 08
Alder: ca 18 - 30 år

Dato: 5. juli 08-12. juli 08
Alder: ca 18 - 30 år

Pris: Depositum på 1500 som betales ved påmelding + 2900 kr som betales i april/mai (Pris uten støtte, ved støtte blir siste innbetaling redusert) Prisen dekker opphold, mat og aktiviteter ombord.

Pris: Depositum på 1500 som betales ved påmelding + 2900 kr som betales i april/mai (Pris uten støtte, ved støtte blir siste innbetaling redusert) Prisen dekker opphold, mat og aktiviteter ombord.

Pris: Depositum på 1500 som betales ved påmelding + 2400 kr som betales i april/mai (Pris uten støtte, ved støtte blir siste innbetaling redusert) Prisen dekker opphold, mat og aktiviteter ombord.

Hvor:
Se: Grønn tur
Turen starter i tigerstaden, Oslo, med stø kurs for Sørlandet, med all sin sjarm, fort fyrlykter og bademuligheter. Ved rundingen av Lindesnes og etter tanking av vann og mat seiler vi over til Inverness som ligger i Skottland. Da blir det rigging av seil og vi går skift.

Hvor:
Se: Blå tur
Vi seiler fra Inverness som ligger i Skottland med sin ville natur og mye borger, gjennom Caledonienkanalen der Loch Ness med den store sjøormen i og ut i Irskesjøen. Derifra setter vi nesa sørover til Isle of Man, for deretter å avslutte med et par dager i Dublin, En by med rik kultur og mye å se.

Hvor:
Se: Rød tur
Turen starter i Dublin der vi har noen dager for å se oss rundt. Deretter seiler vi langs kysten av England ned til Lands end før vi drar over til Brest i Frankrike der vi er med på en seilskutefesitval utenom de vanlige. Vi kommer til å tilbringe ca 2 dager i forbindelse med festivalen i Brest


Du melder deg på under "Påmelding pirat 08" i toppmenyen.

Ekte pirater reiserute
Comments