Nyheter‎ > ‎

Seiltur i Hellas

lagt inn 28. des. 2010, 07:26 av Lars Haga   [ oppdatert 6. feb. 2011, 05:47 ]
Hellas tilbyr seiling for alle; Her finnes mulighet for å ferdes i rolige vinder i beskyttede farvann, eller seile på det åpne havet med den friske nordavinden som drivkraft. Den greske arkipelagen består av tusenvis av øyer, hvor de fleste er ubebodde. Det store antallet øyer gjør at det alltid finnes noe spennende å oppdage, selv for den som har vært her før.

Jeg søker deltakere som er interressert i å være med å leie en seilbåt og ber om at man foreslår datoer. April, mai, september og oktober er aktuelle.

Navigares hovedbase i Lavrion ligger 20 minutter sør for Athen flyplass, og gir utgangspunkt for seiling både til Kykladene og den Saroniske bukt. I Hellas kan du seile ifra April til Oktober, høysesongen er fra og med Juni til slutten av September. I før- og ettersesongen er det et mer behagelig klima og færre turister. I Juli og August er det varmere i både luften og vannet, og mer aktivitet på øyene. Grekerne er et meget gjestfritt folk som tar imot seilere med åpne armer. Ofte legger du til med båten midt i det yrende folkelivet, og har orkesterplass fra sittebunnen. Pass på å få med deg det greske kjøkkenets spesialiteter, -souvaki, moussaka og kleftiko. En annen favoritt er de mange forrettene, der tzatziki får konkurranse av melitzanosalata, taramosalata eller saganaki. På mindre restauranter kan du ofte velge mat direkte fra grytene på kjøkkenet. For deg som seiler på egen hånd har Navigare Yachting en servicetelefon der du kan nå oss døgnet rundt.

Les mer om turen her


Comments