Nyheter‎ > ‎

Godkjent skipper opp til 50br.ton

lagt inn 28. des. 2010, 08:44 av Lars Haga   [ oppdatert 28. des. 2010, 09:50 ]

Årets Navigare Charter School ble avholdt i Kroatia 17.-27. April. Deltakerne ble fordelt på 6 båter, hvor de i løpet av kurset fikk grundig opplæring i både motivasjon, teamwork og kundebehandling, i tillegg til seiling, tillegging ved kai, teknisk båthåndtering og de forskjellige oppgavene ombord på en charterbåt. Det ble en uforglemmelig uke, med mye moro, god mat og nye bekjentskaper.

Fra oss deltok Lars Jørgen Haga og Fredrik Gregersen

Vi gratulerer alle deltakerne med vel gjennomført kurs, og ser frem til å jobbe med så mange som mulig av dem som skippere og vertinner i sesongen 2010!


Lars Jørgen Haga har blitt godkjent som skipper på skip opp til 50 brutto register ton.(D5L) Kurset skal dekke den teoretiske og praktiske opplæringen som kreves for å føre et fritidsfartøy i stor kystfart (inntil 25 nautiske mil utenfor det norske fastlandet, pluss området mellom Lindesnes - Limfjordens vestmunning og Karlskrona -  Svinemünde. Kurset har hovedvekt på emnene navigasjon og navigasjonsinstrumenter, sjøveisregler, skipslære, sikkerhetsopplæring og motorlære.

Comments