Besetningen

Ekte er en barne- og ungdomsorganisasjon som ble formelt stiftet 01.10.2004 med hovedformål å få aktivisert barn og unge i naturen.I starten var foreningen ment som en vennegruppe som ville dra på tur og trengte en felles pott med penger. Etterhvert ble venners venner med og kravet om at vi trengte bedre informasjonsystem og flere turer meldte seg.

Vi ønker å ha aktiviteter som stimulerer til gode holdninger, utvikling, selvstendighet, og økt kunnskapsnivå innefor friluftsliv. Vi driver med sjørelaterte aktiviteter som seilopplæring, og kursing i kystnavigasjon og kystkultur. Organisasjonen er drevet av og for ungdom på frivillig basis uten profittformål. Foreningen er demokratisk og er åpen for alle unge som er interessert i friluftsliv.
Kaptein

Lars Jørgen Haga

Jeg liker å ha det gøy med spennende og rå aktiviteter på tur, sommer som vinter, fra toppen av de høye fjell til fisken under vann. Jeg trives godt på sykkelen enten på landeveien eller i marka og bruker mye tid med den. Ellers trives jeg på sjøen der naturkreftene og solen råder og gjerne i utlandet. Jeg er ofte på fjellet både vinter og sommer og drar gjerne på teltur eller snøhuletur med venner. Skeier ut med en hyttetur i ny og ne også for komfortens skyld.
Styrmann

Geir Anders Haga

Jeg har vært turleder en god stund, og vil i hovedsak være med å lede alle arrangementene foreningen har. På fritiden min sykler jeg mye, hvis jeg da ikke kjører firhjuling. Om vinteren står jeg ofte på snowboard eller sitter inne i varmen foran pcen. Jeg er med i Ekte fordi pirat-konseptet er topp, og jeg ikke kan tenkte meg noen bedre måte å feriere i sommerferien.
Styrmann og navigatør

Fredrik Gregersen

Før jeg ble en ekte pirat og begynte med sikkelige sjørøverskuter, har jeg seilt en del mindre klasser, deri blant Optimist og Europajolle. På fritiden er jeg blant annet med i Røde Kors Hjelpekorps og er turleder i Ungdomsgruppa i Oslo. Gleder meg til å treffe nettopp deg i sommer.