Sommerens turer‎ > ‎

Seiltur Stockholm 2012

Påmelding på tur

Etter en stor suksess i fjor planlegges det opp til to turer i år i områdene utenfor Stockholm mot Åland eller sørover mot Gotland. Omerådene er utrolig fine å seile i. Vi planlegger å seile med Greenmar en 48 fot. Den har 8 sengeplasser og er meget fin og lukseriøs. Med stor båt, fin natur (og godt med vind) er alt lagt til rette for en perfekt ferie. Vi kommer trolig til å kunne dra innom mange perler og kjente steder som Saltkråkan og fine naturhavner. Matlagingen deler vi på, så kom gjerne med ideer på gode retter. (Bildet er fra Saltkråkan)

  • Dato: 15-22. juli
  • Pris: kr 4000 inkludert mat første dagen, båt og diesel. Mat og evt. havneavgift spleiser vi på underveis.
  • Krav til kunnskap: Det kreves ikke at du kan seile for å bli med.
  • Spesialutstyr: Alt sikkerhetsutstyr er om bord inkludert flytevest.
  • Transport: Båten ligger i havnen som heter Bullandö utenfor Stockholm. Det går buss dit fra Stockholm sentrum for dem som  trenger det. Buss fra Oslo ca 250-300 kr hver vei (Säfflebussen, Swebus Express, Gobybuss).
  • Båt: Beneteau Oceanis 473 Clipper 2005 Plasser max: 8
  • Her er båten: http://rtc.se/hyr_bat/boat/2346

I en seilbåt er det ikke mye plass, pakk i en bag eller liknende og ikke ta med mer enn nødvendig.Det er også mye vind og sol (?) så lenge vi er ute på havet, så vindtett jakke/bukse og solkrem er nyttig! Det kan være kaldt hvis været blir dårlig, da er det ikke dumt med en ulltrøye og ullstillongs!

Pass på å ta med fottøy som ikke lager svarte merker i den fine hvite båten. Da blir regjøringsjobben en utfordring!
 
Dyner/ puter (finnes om bord), men du må selv ta med laken etc. men sovepose kan også være greit. Redningsvester og redningsutstyr finnes om bord, men det er allikevel anbefalt å ta med sin egen om du har.

Pakkeliste og oppmøte sendes når det nærmer seg.


Hilsen

Den beryktede og nådeløse Kaptein Lars


Seiltur Stockholm 2010
Comments