Sommerens turer‎ > ‎

Seiltur Hellas

Påmelding på tur

Hellas tilbyr seiling for alle. Her finnes mulighet for å ferdes i rolige vinder i beskyttede farvann, eller seile på det åpne havet med den friske nordavinden som drivkraft. Den greske arkipelagen består av tusenvis av øyer, hvor de fleste er ubebodde. Det store antallet øyer gjør at det alltid finnes noe spennende å oppdage, selv for den som har vært her før. Navigares hovedbase i Lavrion ligger 20 minutter sør for Athen flyplass, og gir utgangspunkt for seiling både til Kykladene og den Saroniske bukt. I Hellas kan du seile ifra April til Oktober, høysesongen er fra og med Juni til slutten av September. I før- og ettersesongen er det et mer behagelig klima og færre turister. I Juli og August er det varmere i både luften og vannet, og mer aktivitet på øyene. Grekerne er et meget gjestfritt folk som tar imot seilere med åpne armer. Pass på å få med deg det greske kjøkkenets spesialiteter, -souvaki, moussaka og kleftiko. En annen favoritt er de mange forrettene, der tzatziki får konkurranse av melitzanosalata, taramosalata eller saganaki.

  • Dato: August
  • Pris: kr 4000 inkludert mat første dagen, båt og diesel. Mat og evt. havneavgift spleiser vi på underveis. Reise bestilles separat, men de som ønsker kan bestille samme fly nedover.
  • Krav til kunnskap: Det kreves ikke at du kan seile for å bli med.
  • Spesialutstyr: Alt sikkerhetsutstyr er om bord inkludert flytevest.
  • Transport: 
  • Båt:

 

Lavrion/Athen

Transfer

Navigare har nå en egen busslinje mellom flyplassen i Athen og marinaen i Lavrion som går hver time på lørdager! Prisen er €9 per person. Transfer bestilles i deres bookingsone i Sedna på samme sted som du fyller inn besetningslisten. Der fyller dere inn ankomst- og avreiseinformasjon samt antall personer som ønsker transfer, og dermed bookes dette for dere. Ingen bekreftelse sendes ut –er det fylt inn i bookingsonen betraktes det som booket. Vennligst oppgi flightinformasjon til oss selv om dere har booket transfer, så vi vet deres omtrentlige ankomsttid. Taxi fra Athens flyplass til Lavrion koster €55 for fire personer per bil. Det går også an å booke minibuss (max 17 personer) for €120.

Comments